Bioresonantie

Verminder je klachten

Bioresonantie

Een bioresonantie apparaat meet de reactie van je lichaam en behandelt je op energetisch niveau. Aan de hand van verschillende testmethoden en testbuisjes bepaal ik samen met jou wat verzwakkend werkt voor jouw systeem. Dit wordt aan de ingangselektrode van het apparaat gezet, dat met jou is verbonden. Het apparaat, de Bioswing Pro, meet vervolgens in cycli van 0 tot 500 kHz welke frequenties je doorlaat. Vervolgens geeft het apparaat de tegentrilling aan via de uitgangselektrode, die ook met jou is verbonden. Tegelijkertijd wordt bij de uitgangselektrode een bioresonantie-middel gemaakt met dezelfde frequenties, waarmee je op dat moment wordt behandeld. Hiermee mag je de behandeling thuis ‘herhalen’, waardoor de behandeling langer doorwerkt en je uiteindelijk minder behandelingen hebt.

Voor wie

Een aantal voorbeelden waar we bioresonantie voor inzetten:

Stel je hebt griep. Het griepvirus heeft een specifieke trilling. Het apparaat meet deze trilling en geeft de tegentrilling. Dit stimuleert je immuunsysteem, waardoor je sneller beter bent.

Stel je bent allergisch voor koemelk. Wanneer een buisje met koemelk in je systeem wordt gebracht, gaat het hierop reageren. Omdat koemelk een specifieke trilling heeft, reageert de Bioswing Pro met de tegentrilling van koemelk. Hierdoor verdwijnt je allergische reactie op de koemelk.

Stel je hebt iets meegemaakt, wat je nog steeds raakt. Zodra je in een vergelijkbare situatie komt, reageer je op precies dezelfde manier, zonder dat je hier bewust van bent. Dit komt, doordat wat je meegemaakt hebt, een energetische blokkade heeft veroorzaakt in jouw systeem. Wanneer je aan deze gebeurtenis denkt, geeft de energetische blokkade een bepaalde trilling af. Het apparaat meet deze trilling en geeft de tegentrilling, waardoor de blokkade verdwijnt. Je krijgt hierdoor grip op emoties en gedrag.

De Bioresonantie werkt balancerend op de vijf natuurgerichte principes:

  • het heeft een positieve invloed op het energie-evenwicht (energie),
  • het herstelt de prikkeloverdracht (prikkeloverdracht),
  • het ontgift lichaam en geest (drainage),
  • het stimuleert de opname van de juiste voeding (voeding),
  • het heeft een positieve invloed op je gedrag en je gevoel van welzijn (psyche).
De behandeling

Tijdens de behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je wordt verbonden met het bioresonantie apparaat. Met behulp van kinesiologie en testbuisjes bepalen we om welke stoffen het gaat en hoe lang we je voor deze stoffen gaan behandelen. De stoffen worden na de behandeling opnieuw getest.

Stoffen die te behandelen zijn, zijn onder andere: virussen, bacteri­ën, schimmels, voedingsstoffen en omgevingsstoffen (huisdieren, schoonmaakmiddelen en dergelijke).

Aan de hand van het schema voor Integrale Stress Release bepalen we welke emotionele patronen, gedrag en onverwerkte thema’s een rol spelen.

Het effect van de behandeling merk je vaak voordat de hele therapie is afgerond. Je emoties en gedrag veranderen; je pijnklachten en/of je allergie klachten verminderen of verdwijnen.

Blogs About Your Life

Kenniscentrum voor natuurlijke oplossingen

Neem hoofdpijn bij kinderen serieus
Neem hoofdpijn bij kinderen serieus
Vitamine pillen, wat zit erin?
Vitamine pillen, wat zit erin?
7 tips ter ondersteuning bij een depressie
7 Tips ter ondersteuning bij een depressie
Kinderen, die maar niet leren lezen. Oorzaak: visuele stress
Kinderen, die maar niet leren lezen. Oorzaak: visuele stress.
10 tips bij kinderastma
10 tips bij kinderastma
Progesteron tekort
Progesteron tekort
Allergie
Allergie
Koortslip, hoe gevaarlijk is het en wat kun je eraan doen?
Koortslip, hoe gevaarlijk is het en wat kun je eraan doen?
Schildklierproblemen, zijn ze omkeerbaar?
Schildklierproblemen, zijn ze omkeerbaar?