Intake vragenlijsten

Binnenkort heb je je eerste afspraak bij Chõ Behandelingen.

Hieronder vind je een link naar 2 vragenlijsten. De eerste is de ‘Intake EviCare’ vragenlijst. Deze vragenlijst gaat over je medische achtergrond. De tweede is de ‘Eerste sessie’ vragenlijst. Deze vragenlijst gaat over je ontwikkeling. Wanneer je deze vragenlijsten enkele dagen voorafgaand aan de eerste afspraak invult, dan kan ik de sessie goed voorbereiden.

In de afspraak zelf zit ook altijd een link naar een korte vragenlijst. Dit betreft de symptomen van dat moment. Deze graag vlak voor elke sessie invullen, zodat we het verloop van het traject goed in de gaten kunnen houden.

Wanneer je de vragenlijst niet voor jezelf invult, verplaats je dan bij het antwoorden van de vragen in de persoon om wie het gaat.

Aanvullende tips voor de eerste afspraak

  • Tijdens de eerste afspraak wordt een behandelovereenkomst getekend. Voor kinderen onder de 16 jaar is het belangrijk dat alle gezaghebbenden deze overeenkomst tekenen. Kinderen vanaf 12 jaar mogen (ook) zelf tekenen. Boven de 16 jaar hoeft alleen het kind te tekenen. Je vindt de behandelovereenkomst hier.
  • De praktijk heeft helaas geen wachtruimte waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.
  • De praktijk bevindt zich op de bovenste verdieping en is daardoor niet goed toegankelijk voor minder validen.
  • De behandeltafel heeft een makkelijk schoon te maken PU hoeslaken. Wanneer je hier liever niet direct op ligt, neem dan je eigen (1 persoons) hoeslaken mee.
  • Als je behoefte hebt om onder een dekentje te liggen of een kussen te gebruiken, neem deze dan zelf mee (bijvoorbeeld 2 handdoeken).
  • Draag lange mouwen, lange broekspijpen en schone sokken.
  • Neem indien gewenst je eigen waterflesje mee.

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust. En anders tot ziens in de praktijk.

Alvast bedankt.

Met hartelijke groet

Milou