Multidisciplinair

Alle aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het is daarom belangrijk om naar alle facetten van een mens te kijken. Wanneer je weer in balans komt, merk je dat je gezondheid en welzijn zich verbeteren.

1) Energie: de basis van het functioneren van het menselijk lichaam.

Bij een tekort aan energie of wanneer de energiestroom (gedeeltelijk) is afgesloten raken soms delen van je lichaam ontregeld. We optimaliseren de energie balans.

2) Prikkeloverdracht: de communicatie tussen hersenen en lichaam.

Door middel van prikkels geven hersenen en lichaam signalen aan elkaar door. Bij onvoldoende prikkeloverdracht stagneren soms lichaamsfuncties. We herstellen de prikkeloverdracht.

3) Drainage: gifstoffen afvoeren.

Lichaam en geest worden regelmatig belast met gifstoffen in bijvoorbeeld voeding of door stress. Wanneer de drainage niet goed is en deze stoffen zich ophopen, neemt je lichaam onvoldoende voedingsstoffen op en verwerkt het emotionele ballast minder makkelijk. Het genezingsproces wordt daardoor vertraagd. De drainage van gifstoffen ondersteunen we actief  tijdens en na de behandeling.

4) Voeding: de juiste voeding opnemen.

Goede voeding is nodig om je lichaam optimaal te laten functioneren. Krijgt het lichaam de juiste fysieke en geestelijke voeding niet, of wil het lichaam dit niet verwerken en opnemen, dan presteert het ook niet optimaal. We behandelen intoleranties en allergieën en zo nodig geven we voedingsadviezen.

5) Psyche: je bewust zijn van emoties en patronen.

Belemmerende emoties en gedragspatronen beïnvloeden je helingsproces op een negatieve manier. We kijken hoe je deze patronen op een gezonde manier doorbreekt en los laat.