Quantum Allergy

Algemeen

Met behulp van deze behandelmethode verminder je allergieën en intoleranties en soms verdwijnen ze zelfs. Deze methode is ontwikkeld door Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen van QTouch Trainingen. De behandeling vindt zijn oorsprong in hun ervaring met zeer effectieve methodes, zoals: JMT, EFT, Quantum Touch en andere allergie eliminatie technieken. Meer informatie lees je op de Quantum Allergy en Quantum Share websites.

De Allergie Behandeling werkt balancerend op vier natuurgerichte principes:

  • het heeft een positieve invloed op het energie-evenwicht (energie),
  • het herstelt de prikkeloverdracht (prikkeloverdracht),
  • het zorgt voor ontgifting van lichaam en geest (drainage),
  • het heeft een positieve invloed op de opname van de juiste voeding (voeding).
Behandeling

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele behandeltafel. We beginnen met een basisbehandeling Quantum Touch. Vervolgens testen we je via een testdoos op welke stof of stoffen je behandeld mag worden. Deze allergenen behandelen we met eenvoudige ademhalingstechnieken en drukpuntmassage, waarna je het allergeen nog ongeveer 15 minuten vasthoudt. Als afsluiting behandelen we je met Quantum Touch. In de 25 uur die volgen, raden we je aan 1 of meerdere allergenen te vermijden. We testen uit welke stoffen dit zijn.

Deze behandeling ‘reset’ je lichaam als het ware. Je leert je lichaam om normaal te reageren op normale stoffen, je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt je zelfgenezingskracht van je lichaam te versterken en te versnellen.

Na de behandeling reageer je in de meeste gevallen niet meer op de behandelde stoffen. Dit houdt effectief in, dat je met die stof in aanraking mag komen en zelfs weer mag eten, zonder de allergische reactie die je gewend was. Daarom is het voor iedere acute en chronische klacht de moeite waard om na te gaan of allergische reacties van stoffen uit je dagelijkse voeding of je omgeving een rol spelen.

Een groot voordeel van Quantum Allergy is, dat we meestal meerdere allergenen tegelijk behandelen. Hierdoor heb je niet voor elke allergeen een apart consult nodig.

Blog About Your Life

Kennisbank voor natuurlijke oplossingen

Neem hoofdpijn bij kinderen serieus
Neem hoofdpijn bij kinderen serieus