Quantum Touch

Algemeen

Quantum Touch is een behandelmethode, waarbij energie door middel van handoplegging wordt doorgegeven.

Tussen de handen wordt een hoog energieveld opgebouwd met behulp van ademhaling en visualisatie technieken. Het gebied tussen de handen wordt uitgenodigd om op deze hoge trilling mee te resoneren. Hiermee ’tril’ je blokkades los. Quantum Touch werkt balancerend op drie van de vijf natuurgerichte principes:

  • het heeft een positieve invloed op het energie-evenwicht, Pijn en ontstekingen verminderen snel, terwijl het organen, systemen en klieren in brengt (energie);
  • het zorgt voor een verbetering van de structuur van je lichaam. Het effect is onmiddellijk en bijzonder. Je ziet of voelt daadwerkelijk dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken. Hierdoor herstelt de prikkeloverdracht (prikkeloverdracht);
  • het stimuleert de ontgifting van lichaam en geest (drainage).

De grondlegger van Quantum Touch, Richard Gordon, is een van de pioniers op het terrein van energetisch genezen. Hij geeft wereldwijd lezingen en seminars over Quantum Touch.

De behandeling

Tijdens de behandeling sta, zit of lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel, afhankelijk van je klacht. Ik gebruik verschillende handposities, ademhaling en visualisatie technieken. Vaak voel je warmte of kou waar mijn handen liggen. Soms voel je elders in je lichaam de energie stromen.